GAJE Training of Trainers

Agenda (Draft) Bandung Indonesia

Monday - 9 December 2019		
8:30 - 8:45	Coffee and Pick Up Materials, delegates report to room for the Stream they selected (either Street Law or Justice Education)	
8:45 - 9:00	Welcome - Street Law (Room TBA)/Justice Education (Room TBA)	
9:00 - 10:30	Session One (90 min) (Separate streams)	
10:30 - 11:00	Coffee/Tea Break (Both streams enjoy break together in same location TBA)	
11:00 - 12:30	Session Two (90 min) (Separate streams)	
12:30 - 13:45	UNCH (Both streams enjoy lunch together in same location TBA)	
13:45 – 15:15	Session Three (90 min) (Separate streams)	
15:15 – 15:45	Coffee/Tea Break (Both streams enjoy break together in same location)	
15:45 – 17:00	Session Four (75 min) (Separate Streams)	
17:00 – 17:15	Session Five: Closing Session for Day One (Separate Streams)	
17:15	TOT Group Photo (Both streams report to photo location TBA)	
17:30	TOT Dinner (Both Streams)	
	1	

	Tuesday - 10 December 2019	
9:00 – 10:00	Session One (60 min) (Separate streams, report to assigned rooms)	
10:00 – 10:30	Coffee/Tea Break (30 min) (Both streams enjoy break together in same location TBA)	
10:30 – 12:30	TBA (Separate Streams)	
12:30 – 13:30	Lunch (Both streams enjoy lunch together in same location TBA)	
13:30 – 16:00	TBA (Separate Streams)	
16:00 – 16:30	Closing Session (Separate streams)	